+90(482) 415 1295

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programıyla Kutlandı.

Tarih : 17-07-2020 3 defa incelendi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Cumhuriyet Meydanında anma töreniyle kutlandı. Törene Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet BALIKÇILAR, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Hami CAN, Garnizon Komutanı İlkay KATI, İlçe Emniyet Müdürü Murat SÖNMEZ, İlçe Jandarma Komutanı Fatih YILDIRMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit ÇETİN, Nusaybin İlçe Vaizi Mehmet ŞARA, Nusaybin İlçe Müftüsü Usame ANLAĞAN, Nusaybin Belediyesi Birim Müdürleri, Şehit ve Gazi aileleri ile sınırlı sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.
        Tören 15 Temmuz Fotoğraf sergisi gösterimiyle başladı. Akabinde şehitlerimizin ruhları için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.  İlçe Vaizi Mehmet ŞARA tarafından şehitlerimizin için dualar edildi.
        Günün anlam ve önemini belirten tören açılış konuşmasını, Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin tarafından gerçekleştirildi.
        15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü  anma programı, sinevizyon gösterisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın  15 Temmuz  ulusa sesleniş konuşması gösterimiyle sürdü.
        Program Dua ve Sala okunmasıyla sona erdi.