+90(482) 415 1295

Nusaybin Belediyesi Destek Hattı: 0531 734 64 34

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Kapsamında İlçemizde Mevlid-i Şerif Okunarak, Şehitlik Ziyareti Yapıldı.

Tarih : 15-07-2020 1 defa incelendi

15 Temmuz Demokrasi ve Millli Birlik Programı kapsamında Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet BALIKÇILAR, Cumhuriyet Başsavcısı Hami CAN, İlçe Jandarma Komutanı  Fatih YILDIRMAZ, İlçe Emniyet Müdürü Murat SÖNMEZ, Nusaybin İlçe Müftüsü Usame ANLAĞAN ve Nusaybin Belediyesi birim müdürlerinin katılımıyla Zeynelabidin Camisi’nde Şehitlerimizin ruhları için Mevlid-i Şerif okundu.
        İlçe Müftüsü ve cami imamları tarafından okunan Mevlid-i Şerif sonrası Şehitlerimizin ruhları için dualar edildi. Mevlid okuması sonrasında Kaymakam/ Belediye Başkan V. Mehmet BALIKÇILAR ile protokol üyeleri Çağlar Mahallesinde Bulunan Şehitliği ziyaret ederek, Şehit Fırat ASLAN’ın mezarı başında dua etti.