+90(482) 415 1295

Tarih : 18-03-2020 23 defa incelendi

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 105. yıl dönümünde ilçemizde anma programı düzenlendi. Program çerçevesinde, Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Mehmet BALIKÇILAR, İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki Atatürk büstü önüne Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelengini sundu.

Çelenk programına, Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Mehmet BALIKÇILAR, Nusaybin Cumhuriyet Başsavcısı Barış ZEHİR, Nusaybin Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı İlkay KATI, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Fatih YILDIRMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit ÇETİN ve ilçe protokolü katıldı.