+90(482) 415 1295

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları “Koronavirüs” Tedbirleri Çerçevesinde Yapıldı.

Tarih : 20-05-2020 88 defa incelendi

İlçemizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı “Koronavirüs” salgını sebebiyle sade bir törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tören,  İlçe Gençlik ve Spor Müdürü  Serkan TEKİN’in Atatürk büstüne çelenk bırakmasıyla başladı. Ardından bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla tören sona erdi.

Törenin ardından Sağlıklı Yaşam Spor Kulübü kapsamında, spor yapan gençlerimizi evlerinde tek tek ziyaret eden İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan TEKİN, evde kaldıkları süre zarfında spordan uzaklaşmalarını engellemek adına Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet BALIKÇILAR’ın destekleriyle alınan spor malzemelerini gençlerimize hediye etti.