+90(482) 415 1295

Nusaybin Belediyesi Destek Hattı: 0531 734 64 34

Belediye Başkanlığımıza Bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzce İlçemizdeki Kömür Satıcılarına Denetim Gerçekleştirildi.

Tarih : 30-12-2020 45 defa incelendi

Belediye Başkanlığımıza bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizdeki kömür satıcılarına yönelik hava kirliliğine neden olabilecek ve uygunluk izni verilmemiş olan kömür satışlarının engellenebilmesi için denetim gerçekleştirdi.

Hem Katı Yakıt Satıcı Belgesi olmadan kömür satışının önüne geçebilmek hem de Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından satış izni olmadan yapılan satışların önüne geçebilmek için denetimler titizlikle sürdürüldü.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, kömür satıcı ve dağıtıcılarına prosedüre uygun şekilde satış yapılması konusunda uyarıda bulunuldu.