+90(482) 415 1295

"Corona Virüs"tedbirleri kapsamında ilçemizde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi

Tarih : 19-03-2020 24 defa incelendi

Belediyemiz  “Corona Virüs” önlemleri kapsamında ilçe genelinde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet BALIKÇILAR’ın talimatlarıyla, Pazar esnafına maske dağıtan belediyemiz, bugünde “Corona Virüs” önlemleri kapsamında ilçe genelinde ilaçlama çalışmaları başladı.

Özellikle halkın ihtiyaçlarını karşılamak için sıkça kullandığı alanları dezenfekte etme konusunda özen gösteren ekiplerimiz, postane, kuyumcular, giyim mağazaları, marketler, telekomünikasyon bayileri gibi bir çok yeri ilaçladı.

Dezenfekte konusunda titizlikle çalışan ekiplerimiz, dükkan içlerini, vitrinleri, ATM’leri ve kapı girişleri gibi sıkça kullanılan alanları dezenfekte ederek çalışmalarına devam etti.