+90(482) 415 1295

Nusaybin Belediyesi Destek Hattı: 0531 734 64 34

KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKAN V. EMRE YALÇIN BAŞKANLIĞINDA KIRSAL MAHALLE MUHTARLARI İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tarih : 22-02-2021 58 defa incelendi

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın Başkanlığında Kırsal 22 Mahalle Muhtarları ile yapılan toplantıda Muhtarların sorunları dinlendi.

Nusaybin Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın, Muhtarlık İşleri Müdür V. Usame Anlağan, Belediye Birim Müdürleri ve Kırsal 22 Mahalle Muhtarı katıldı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın'ın açılış konuşmasından sonra muhtarlar, mahallelerindeki ihtiyaç ve sorunları dile getirdi.