+90(482) 415 1295

Nusaybin Belediyesi Destek Hattı: 0531 734 64 34

Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden Duyurulur

Tarih : 26-11-2020 622 defa incelendi

Mardin İli Nusaybin, ilçesinde METAL İNŞAAT HAZIR BETON MAD. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Tarafından yapılması planlanan II-A GRUBU 200807583 İŞLETME RUHSAT NUMARALI KALKER OCAĞI VE KIRMA ELEME TESİSİ KAPASİTE ARTIŞI projesi ile ilgili olarak hazırlanan CED Raporu ( http://eced.csb.gov.tr/ced/jsp/ek1/27784 ), İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu (İDK) tarafından incelenerek  son şekli verilmiştir.

Söz konusu rapor halkın görüş ve önerilerini almak üzere ÇED Yönetmeliği’nin 14.Maddesi (1) no’lu bendi kapsamında Bakanlıkta ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde on (10) takvim günü görüşe açılmıştır.
Bakanlığa/Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne iletilen görüşler projeyle ilgili karar alma sürecinde dikkate alınacaktır.
Görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na veya Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine müracaat edilebilir.
İlgililere ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.