+90(482) 415 1295

Nusaybin Belediyesi Destek Hattı: 0531 734 64 34

MEZARLIKLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Tarih : 13-04-2021 66 defa incelendi

Nusaybin'de Ramazan ayı nedeniyle ilçe merkezindeki mezarlıklarda temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığına bağlı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri ile Nusaybin Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Mohris Mezarlığı’nda temizlik çalışmaları yaptı. Mezarlıklardaki otları biçen ekipler daha sonra çevre düzenlemesi yaparak çöpleri temizledi. Vatandaşların mezarlık ziyaretinde çevre temizliğine dikkat etmesini isteyen Sağlık İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, COVİD-19 nedeniyle maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaları gerektiğini belirttiler.

Mohris Mezarlığı’ndan sonra diğer mezarlıklarda da temizlik çalışmaları yapılacağı belirtildi.